dilluns, 8 d’octubre del 2012

Così Fun Tutte a Barcelona!

Hola gent!

Avui, tots els alumnes de l'assignatura de música hem anat a veure l'òpera Così Fun Tutte (adaptació de l'obra clàssica Così Fan Tutte, composta per Mozart l'any 1970 i amb llibret de Lorenzo Da Ponte) al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. 

És una adaptació de Carol López, jo crec que molt encertada perquè ha sabut resumir molt bé una òpera que dura unes tres o quatre hores, i fer que només en duri una hora. L'argument es basa en l'aposta que fan uns amics per demostrar que les seves parelles els són fidels... És un tema que, tot i haver estat escrit durant el Classicisme resulta molt actual.
M'ha agradat molt perquè ha sigut molt divertida i els cantants tenien molt bona veu. L'escenografia l'he trobat molt encertada, ja que amb pocs elements han decorat l'escenari. També m'ha agradat el fet que els músics fóssin dalt de l'escenari i que es veiés el piano, ja que, com vaig dir al primer article, toco el piano. L'única cosa negativa ha sigut que la gent del públic de vegades parlava una mica...
Si en voleu més informació podeu clicar damunt la imatge, que enllaça a la pàgina del Liceu relacionada amb l'obra:




La setmana passada vam fer un treball sobre aquesta òpera (l'Eugènia Cavallé, la Xènia García i jo) que ens ha ajudat a entendre molt millor l'època clàssica, la trama, les característiques dels personatges i l'obra en general. Si voleu tenir més informació de Così Fan Tutte (Així fan totes) i Così Fun Tutte (Elles també volen divertir-se), només cal que cliqueu damunt la imatge i doneu una ullada al nostre treball!




A veure si us animeu i aneu a veure l'obra els que no l'heu vist! Fins aviat! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada