dijous, 6 de desembre del 2012

Només falta una setmana pel concert!

Hola nois i noies!

Només falta una setmaneta pel Concert de Nadal que farem els alumnes de música de 2n, 3r i 4t de l'Institut Joan Puig i Ferreter. Serà, com ja he dit, d'aquí una setmana, és a dir, el dijous 13 a 2/4 de 9 al Castell .

Ja tenim decidit l'ordre de cançons.

Començarem tocant White Christmas amb flauta. Seguirem amb Away in a Manger, també amb flauta. Després tocarem Em dónes força amb el grup de flautes i flauta travessera, acompanyada per piano. Llavors el conjunt instrumental de 2n i les flautes de 2n tocaran Jingle Bells, la famosa nadala.

Seguidament el conjunt instrumental de 4t tocarà El noi de la mare amb les flautes de 2n d'ESO i We wish you a merry Christmas. Després l'altre conjunt instrumental de 4t tocarem Joia en el món i Away in a Manger.

Llavors el conjunt de flautes de 3r tocaran Lascia chio pianga, una ària de l'òpera Rinaldo. A continuació, quatre noies de 4t (la Maria Martí, la Judit Prats, la Júlia Roig i jo) tocarem la nadala Deck de Halls.

Per acabar el concert el Conjunt Instrumental de 4t tocaran El Tamborilero, acompanyats de les flautes de 3r i 4t. I finalment el Conjunt Instrumental de 2n i les flautes de 2n, 3r i 4t tocarem Santa Nit, i espero que tots us animeu a cantar-la (si no us sabeu la lletra, cliqueu aquí)!

Aquí us deixo una altra nadala que m'agrada molt!



Bé això és tot per avui! Ens veiem al concert!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada