dimarts, 19 de febrer del 2013

A Film About Kids and Music. Sant Andreu Jazz Band

Hola nois i noies!

Avui, aprofitant que a classe hem començat el tema del jazz, vull parlar-vos d'un documental que es va estrenar aquest divendres. Si cliqueu a la imatge enllaçareu amb la pàgina web oficial del documental.

A Film About Kids and Music ens explica la història i ens ensenya la vida dels membres de la Sant Andreu Jazz Band, formada per nens i nenes entre 6 i 18 anys. També preten mostrar el mètode didàctic que fa servir Joan Chamorro, el director d'aquesta banda, que és molt particular, com els resultats que genera.

En aquesta película també hi apareixen músics de jazz nord-americans molt reconeguts com Jesse Davis, Terell Stafford i Wycliffe Gordon. 

Es podrà veure entre el 16 i el 18 de febrer a les sales Cinesa.


La Sant Andreu Jazz Band va néixer el 2006 a l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu de Barcelona. S'ha anat desenvolupant des de la seva creació i actualment fa concerts per tot Catalunya. El 2009 van gravar un CD-DVD en directe anomenat Jazzing: Live at Casa Fuster. El 2010 es van consolidar després d'haver fet més de 20 concerts, haver tocat a llocs molt importants com el Palau de la Música i haver col·laborat amb músics tant famosos com Bobby Gordon. En aquest mateix any també van treure un disc: Jazzing vol.2. I actualment segueixen fent concerts i actuacions.

Si voleu saber-ne més sobre aquesta jazz band premeu aquí, que enllaça al seu blog o aquí per visitar el canal de Youtube de Joan Chamorro.

Espero que us hagi agradat! Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada