diumenge, 21 d’abril del 2013

Alan Silvestri

Hola a tots i totes! 

Com ja sabeu, estem treballant el tema de Música i Cinema, i no podíem oblidar-nos dels grans compositors de Bandes Sonores de pel·lícules.

Cadascú ha triat un compositor diferent. Jo he triat Alan Silvestri, que ha fet les BSO (Banda Sonora Original) de pel·lícules tant famoses com Forrest Gump, la triologia de Regreso al futuro o Stuart Little.

Ha guanyat dos Grammys, tres Saturn Award per la millor música i el Max Steiner Music Achievement Award de la Ciutat de Viena. Ha estat nominat dues vegades als Academy Awards, dues vegades als Golden Globes i quatre vegades als Grammy.

És molt conegut per la seva col·laboració amb el director Robert Zemeckis, que compta amb ell moltes vegades per crear la BSO de les seves pel·lícules.

Si en voleu saber més d'ell, us deixo el meu popplet sobre Alan Silvestri. Si voleu veure'l en una altra pestanya, cliqueu aquí.



Com que tota la classe està fent popplets sobre compositors de BSO de cinema, estem fent un Popplet col·lectiu on hi haurà els compositors més importants de la història del cinema. Ja us el penjaré!

Espero que us hagi agradat! Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada